top of page
Search
  • Writer's picturejanezhudovernik

Občutite stres?

Včasih sem imel težave z obvladovanjem stresa. Bilo je tako hudo, da sem imel težave s spanjem in potem je bilo vstajanje zjutraj težko! Si predstavljate? Zaradi neprespanosti je trpela moja koncentracija in to je še dodatno prispevalo k občutkom tesnobnosti. Negativna spirala.


Če se počutite pod stresom ali bi želeli izboljšati svoje delovanje, ko gre zares, priporočam, da si ogledate mojo novo knjigo Uspešni pod pritiskom, kjer najdete orodja in tehnike, ki vam lahko pomagajo.


Vem, ljudje plačujejo na tisoče evrov za spletne tečaje ali tečaje v živo, kjer poučujejo te tehnike. Lahko pa jih dobite za majhen del tega zneska v moji knjigi. Razložil sem jih korak za korakom, tako da jih lahko enostavno vključite v svojo dnevno rutino.


Na primer, našli boste odlična orodja, ki jih lahko naredite, ko se je pritisk, stres res zgodil – v realnem času. Ni vam treba izstopiti iz "igre", lahko jih uporabite med "igranjem". Naj si bo tekma, pomembna pogajanja, predstavitev pred večjo skupino ljudi, …


Ampak to še ni vse. Če kupite knjigo, boste prejeli kopico dodatnih virov, ki vam lahko pomagajo doseči želeni rezultat še hitreje. Med drugim vključujejo dve e-knjižici, knjigo What is Your Message: Learn to Trust Your Inner Compass avtorice Chérie Carter-Scott, ki ji pravijo tudi mati coachinga. In še mnogo več.


Vse je oblikovano tako, da vam pomaga biti boljši, ko je to najpomembnejše na vseh področjih vašega življenja od vašega…

DELA. Konec koncev, 1/3 svojega življenja preživite na delovnem mestu (nekateri tudi več; ups priznam!). Zato je ključnega pomena, da optimizirate svoje delovno uspešnost.

• Vaše ENERGIJE. Težko boste uresničili svoj potencial, če ne boste imeli veliko, res veliko energije.

• In seveda, mogoče še najbolj pomembno, vaših ključnih RAZMERIJ. Da, tudi na tem področju se boste soočili z izzivi.


Tehnika dihanja 4-7-8 je ena mojih najljubših za zmanjševanje stresa v realnem trenutku, vendar me zanima, katera bo vaša?!


Več lahko izveste tukaj: https://www.uspesnipodpritiskom.si/

10 views0 comments
bottom of page